Härlig fredag..

Dagen började med att Basse tog med Kevin och gick till firman. Lite egentid för mig, härligt när man är kass i näsa och hals :) Men hostan börjar ge med sig nu efter jag köpte theracough igår.

Efter dom kommit hem, var det sovdags för Kevin och sen lunch. Sen for vi iväg och storhandla, behövligt :) Så skönt att ha basvaror hemma, så man slipper gå runt och få ångest över det..
Vi har käkat och busat. Städat, och ja, plockat. Hur en unge kan stöka ner alltså!? :) Han älskar att dra ut lådorna i byrån i hallen, och dra ut innehållet. Hans utekläder, Basses jobbarkläder och strumpor, suck :) Han har klämt sig några gånger, men inte gnällt över det. De måste ju göra jätteont!? Ajaaa.. Han lever iaf :)

Just nu ligger Kevin i säng, han har inte sovit sina timmar idag märks de.. Får se om han vaknar och ska vara vaken sen.. Hmm.
Just ja, hans TREDJE tand är på g upp i överkäken :)) Basse såg det idag när dom var på firman och käkade semla, haha. Jag som tittade där igår, men inte såg nå. Kan ju förklara hans grinighet och dregglande. Men inte lätt att hålla koll på de när han varit sjuk.. :) Sött är det iaf.


Ne, att man kan vara så seg när man är sjuk. Och inte nog med att man är sjuk, så kom röda veckan oxå! Suuuck. =/ Tröttgångertvå.




 Han är så söt på detta kort! 6månader ungefär :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0