Hemma.

Kom hem vid halv 19 idag. Lite trist men skönt :) Saknar min underbara mamma bara! Känns så jobbigt att åka därifrån, när vi haft det rätt bra. Inte så mkt tjafs som det brukar vara.


Har haft en trött liten herre igår och idag. Han somnade halv 19 igår, och klev upp halv 9 imorse!! Ja, han vakna och käkade under natten, men ändå.. Sen sov han en halvtimme vid halv 12, sen somna han i bilen upp och sov från 16-halv18. Och sen somna han hemma här vid 21. Trött kille.. :)
Och han äter knappt något om dagarna heller, idag fick vi "påminna" honom att äta. Han har fullt upp med att leka tydligen så han "glömmer" att äta. Haha :) Men de är väl bara en grej just nu, annars äter han som aldrig förr. Frukt, rån och majskrokar går alltid ner, och leverpastej :) .. Kanske är tänder som spökar, för han dregglar som aldrig förr och håller på i munnen.


Mja, får se hur det funkar mellan mig och Basse nu.. Han säger själv att han ska bättra sig, och det måste jag oxå göra! De är ju inte bara han som "dummar" sig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0